0
kr 0 0 produkter

Du har ingen produkter i handlekurven.

Lyngenfjord

Reker fra Lyngenfjord har en frisk smak, en fast og spenstig konsistens og en naturlig rød farge.

Hva kjennetegner 
rekene fra Lyngenfjord

Reker fra Lyngenfjord har en frisk smak, en fast og spenstig konsistens og en naturlig rød farge.
Det er ikke bare størrelsen som kjennetegner rekene fra Lyngenfjord. Reker fra Lyngenfjord har en frisk smak, en fast og spenstig konsistens og en naturlig rød farge. Sen vekst i kaldt arktisk vann gir rekene en smak av sødme og en svak saltsmak som er særegen for reker fra Nord-Norge. Kjennetegn på god kvalitet på ferske skallreker er at de har en frisk lukt av sjø og er estetisk tiltalende. 
Når det gjelder pris så vil den alltid ligge over prisen på Skagerakkreker. Nå er det en gang slik at des større rekene er des høyere er prisen og vi leverer kun største sortering som er betydelig større enn de som fanges på Sør- og Østlandet.
Holdbarhet. Noen gir ferske reker en holdbarhet på syv dager, vi sier fem. Det betyr at du har topp kvalitet på rekene den helgen du mottar de forutsatt at de oppbevares på kjøl. Har du reker igjen etter helgen kan de fryses og senere benyttes i for eksempel supper eller sjømatgryter.

Lyngenfjord store 
håndpillede reker

Lyngenfjord håndpillede reker fikk i 2019 tildelt Spesialitet-merket
Det aller meste av håndpillede reker du får kjøpt i dag er frosne reker som er sendt til Marokko og Polen for skrelling for deretter å bli sendt tilbake til Norge. Håndpillede reker fra Lyngen er et unntak. Lyngenfjord håndpillede reker består av de aller beste rekene fra fjordene i Nord-Norge og Barentshavet. 

Rekene pilles for hånd ved fabrikken i Lyngen i Troms. Deretter legges de i en lake som bevarer den naturlige smaken, samtidig som den gir holdbarhet i inntil 8 uker.
Lyngenfjord håndpillede reker fikk i 2019 tildelt Spesialitet-merket, Spesialitet er merkeordningen som viser vei til det beste av lokalmat og -drikke i Norge.
En uavhengig fagjury med høy matfaglig kompetanse bestemmer hvilke produkter som har høy nok kvalitet til å være kvalifisert til ordningen.

Stoppesteder

Vi kjører vår ferskvarebil på fredager og lørdager, under ser du hvor vi stopper når:

FREDAGER

HORTEN 16.15 – 16.30  
TØNSBERG 17.00 – 17.15  
SANDEFJORD 17.45 – 18.00  
LARVIK 18.30 – 18.45 
TELEMARKSPORTEN 19.15 – 19.30
SANNIDAL 20.15 – 20.30 
Klikk på stedet for kart

LØRDAGER

RISØR 12.00 – 14.00
TVEDESTRAND 10.00 – 10.15 
ARENDAL 10.45 – 11.00
GRIMSTAD 11.15 – 11.30 
LILLESAND 12.00 – 12.15
KRISTIANSAND 13.00 – 13.15 
MANDAL 14.00 – 14.15
Klikk på stedet for kart
Vi leverer sjømat av den høyeste kvalitet til privat og restaurantmarkedet  på Sør og Østlandet.
© Copyright 2023 - OIKO AS - All Rights Reserved
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram